neděle 28. srpna 2011

VEČERNÍ OSLAVA

Jako zakončení celého svatebního dne jsme se rozhodli uspořádat se zvanými přáteli malou oslavu naší svatby. 
 
Celá tato oslava začne v 17:30 v Katolickém lidovém domě v Místku, což je budova v podstatě hned naproti kostela svatých Jana a Pavla, kde bude dopoledne svatební obřad (viz mapa).


Celá oslava by měla začít předáním svatebních darů od přátel zvaných na tuto oslavu a pak by se mělo jíst, zpívat, hrát a tančit až do dlouhé noci...

K jídlu bude především masisko, ale i vegetariáni si přijdou na své. K pití se bude čepovat pivo, víno i nealko. Vlastní stravu rozhodně nenoste! Už by to nebylo kde dát.

Co se týče konkrétně programu, ten bude následující :-):
  • 17:30 start večerní oslavy
  • 18:30 - 19:00 (po hlavním jídle) začne hrát k tanci i poslechu cimbálová kapela PORTÁŠI (Čeladná - sestava: dvoje housle, klarinet, basa, cimbál a violový kontr)

  • O přestávkách vás čekají rozličná překvapení, neboť hlavními průvodci večera budou hvězdní moderátoři Filip Zajíc (pastorační asistent) a Jiří Hölbling (exekutor). 
  • Připravte se třeba na tombolu o hodnotné ceny.

  • 23:00 bude večerní oslava oficiálně ukončena závěrečnou modlitbou s požehnáním. Ovšem neoficiálně:) bude oslava v plném proudu pokračovat, neboť 
  • 23:30 nastoupí na podium MÁMA MELE MASO (Dobrá)„rocková“ sestava, jejíž frontman je Ondra Novák alias Dage 

  • Konec předpokládáme někdy po druhé hodině ranní...

Pro ty, kteří nejsou z Místku, nabízíme možnost přespání. Je možnost přespat ve skautské klubovně 1. dívčího oddílu Místek – vezměte s sebou karimatku a spacák. Kdo by měl zájem, ozvěte se nám a napíšeme více podrobností.


Nedělní mše svaté pak v Místku jsou v 8:00 a v 10:00.



Co ke všemu ještě říci?

Snad jen, že už se na všechno a na všechny moc těšíme!

Žádné komentáře:

Okomentovat